Tlf.: 30 22 95 66
Email: flarfy@hotmail.com

Kunstner


Jan Jensen
30 22 95 66
flarfy@hotmail.com

Køb og bestilling


Ønsker du at købe et af værkerne her på siden, eller ønsker du at bestille et nyt originalt værk, kan du kontakte Jan på telefon, mail eller gennem Facebook.

Jan tager imod bestillinger indenfor tegning, maleri, forsideillustrationer, figurmaling og grafik til spil. Priserne afhænger af værkets størrelse, omfang og kompleksitet.

Har du en ide til et maleri, eller mangler din bog en forside? Jan hjælper dig med at udforme og realisere din ide.

Om Jan


Jan er multikunstner fra Nordjylland, og arbejder med tegning, maleri, grafik, musik, video, computerspil og miniaturemodeller. Jan er selvlært og har i mange år, trænet og udviklet sine kunstneriske evner.

Jan elsker at dagdrømme om forunderlige verdener fyldt med utrolige landskaber, skrækindjagende monstre og frygtløse helte. En stor del af hans kunst er netop et afløb for dette indre univers.

Jan er især betaget af fantastiske universer; science fiction, fantasy, pulp litteratur. Så længe det kan sætte gang i drømmene og fantasien. Inspirationen kommer fra et liv fyldt med tegnefilm, computerspil, warhammer og heavy metal covers. Især 80’ernes krom-fyldte fantasyillustrationer er en evigt tilbagevendende inspirationskilde.